Tilaa opastus tai luento

Tilaa opastus tai luento

Haluatko syventyä tarkemmin HAM Helsingin taidemuseon Ellen Thesleff-näyttelyyn Minä maalaan kuin jumala? Tai tilata taiteeseen ja historiaan liittyvän luennon tai keskustelun?

Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 150 vuotta Ellen Thesleffin (1869–1954) syntymästä. HAM:n näyttely tuo esiin Thesleffin taiteilijan uraauurtavan ja kehittyvän taiteen lisäksi myös hänen elämänsä tapahtumia tekstien, valokuvien ja arkistomateriaalien avulla. Thesleff oli yksi maamme ensimmäisistä symbolisteista ja ekspressionisteista, ja yksi merkittävimmistä pohjoismaalaisista maalareista. Lue lisää näyttelystä HAM:n sivuilla

Teen kuraattorin ominaisuudessa tilauskierroksia näyttelyyn. Kierros voi olla esimerkiksi tunnin mittainen, ja sen aikana kerron näyttelyn teemoista, käyn läpi Ellen Thesleffin elämänvaiheita ja esittelen tarkemmin valikoituja teoksia näyttelyn kokoelmasta. Räätälöin mielelläni kierroksen sisältöä, joten kerrothan rohkeasti toiveesi!

Lisäksi pidän mielelläni taiteeseen ja historiaan liittyviä luentoja, sekä opetan tai vedän keskusteluita aiheeseen liittyen.

Jos innostuit, ole ihmeessä yhteydessä, niin sovitaan aika!
hannareetta.schreck@gmail.comVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *